Klantenservice

Hoe kan ik betalen?

In Nederland met: iDeal, AfterPay, Visa, Mastercard of door het geld op onze rekening over te maken.

In Belgie met: Bancontact, Belfius, ING Home'Pay, SofortBanking, Visa, Mastercard of door het geld op onze rekening over te maken.

In andere landen met: Visa, Mastercard

Kan ik het servies ook ophalen?
Ja, u kunt het servies ook ophalen in onze winkel in Voorburg op de Parkweg 46 van donderdag tot zaterdag van 10:00 to 17:00.
Wanneer wordt een bestelling geleverd?
Al het servies op de site hebben wij op voorraad. Zodra de betaling binnen is maken wij uw bestelling in order en versturen wij het. Meestal duurt dit 2-3 werkdagen.

Welke garantie zit er op de producten?

Villaservies.nl verkoopt nieuwe en oude gebruikte serviezen. Daarom kan de kwaliteit van de serviezen nogal verschillend zijn. In de regel zijn de aangeboden artikelen heel en gaaf, behoudens normaal gebruik schade. Beschadigde artikelen worden als zodanig door ons aangegeven meestal door een speciale prijs. Mocht het door u gekochte artikel na aankoop toch tegenvallen neem dan contact met ons op. Bij eventueel terugsturen van het artikel komen de verzendkosten voor uw rekening.

Verzend Villa Servies ook naar het buitenland?

Ja, voor internationale klanten verzenden we via PostNL. De extra kosten voor het transport en extra verpakken worden vooraf met u overlegd en er wordt afgesproken welk bedrag u hiervoor in rekening wordt gebracht. Neemt u daarom voordat u de bestelling plaatst eerst contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Villaservies.nl wilt u graag van dienst zijn en zal binnen redelijke grenzen een bestelling in overleg met u annuleren, tenzij er kosten zijn gemaakt ofwel indien de annulering kosten en/of schade voor villaservies.nl als gevolg heeft. Neem altijd zo snel mogelijk contact met ons op om uw verzoek te bespreken.

Zoekt u iets speciaal en kunt u het niet vinden op onze site?

U kunt een vrijblijvende zoekopdracht bij ons achterlaten. U kunt hiervoor het formulier “zoekopdracht” invullen. Als wij het door u gezochte artikel vinden, zullen wij contact met u opnemen


Meyrem & Marella