Dishes & Deco

Dishes & Deco is een van de serviesmerken die wij in ons aanbod hebben opgenomen. Dit merk biedt de meest unieke producten aan en bovendien is alles met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken ze diverse materialen, waaronder aardewerk, porselein, keramiek, hout en metaal. Bij Villa Servies kunt u de producten van Dishes & Deco zowel online als in onze winkel in Voorburg kopen.

 

 

 

Diverse producten van het merk Dishes & Deco

Het servies van Dishes & Deco is van hoogwaardige kwaliteit en daarom ook zeer welkom in ons assortiment. De handgemaakte producten lopen uiteen van borden tot bestek en van kommen tot mokken en bekers. Daarnaast bieden we ook leuke accessoires van dit merk aan, zoals een peper-en-zoutstel in de vorm van twee kippen. Bekijk ook eens de andere producten uit ons assortiment, zoals onze seizoensgebonden theepakketten of de theeblikken van diverse merken, zoals ChaCult.

Bestel al uw benodigde servies eenvoudig online

Wilt u servies van het merk Dishes & Deco bestellen? Dan doet u dat natuurlijk bij Villa Servies, een specialist in servies en thee. Bestel u online? Dan profiteert u van een snelle levering en gratis verzending bij een bestelling boven de € 35,-. Wilt u liever het servies van dichtbij bekijken? Kom dan naar onze winkel in Voorburg!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst