Sharon by Ter Steege

Bent u toe aan een nieuw en vrolijk servies ga dan voor het Nederlandse merk, Sharon by Ter Steege. Dit merk is zowel te koop via onze webshop als in onze winkel in Voorburg. Door de vrolijke kleuren en unieke patronen van dit servies wanen u en uw gasten zich tijdens het diner in echte tropische sferen!

 

 

 

Ruime keuze uit het Sharon by Ter Steege, Urban servies.

Bij Villa Servies heeft u een ruime keuze uit het servies van Sharon by Ter Steege, Urban. Gaat u voor het typische servies van dit merk met opvallende kleuren, of houdt u het liever iets neutraler? Aan u de keuze! Naast servies van Sharon by Ter Steege vindt u bij ons ook bijpassende onderdelen zoals bekers en schaaltjes. Wilt u meer vrolijk servies ontdekken, bekijk dan ook de merken Brandani en Bitossi. Haal snel uw nieuwe servies en accessoires in huis en tover een beetje van het zonnige Italië op uw eigen eettafel!

Maak direct online uw keuze of kom naar onze winkel

Weet u al precies welk servies van Sharon by Ter Steege binnenkort bij u op tafel staat? Bestel deze dan direct via onze webshop en profiteer van gratis bezorging binnen 1 á 2 werkdagen bij besteding van minimaal € 35,-. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Voorburg om u te vergapen aan ons ruime aanbod aan servies en om onze speciale theesmaken te ontdekken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.