Vruchtenthee

Als u vruchtenthee wilt kopen bij een specialist, bent u bij Villa Servies op de juiste plek. Met onze passie en liefde voor thee hebben we door de jaren heen een uitgebreid assortiment weten te ontwikkelen met thee van hoogwaardige kwaliteit. Binnen dit assortiment zijn vruchtentheeën door de verfrissende smaak zeer populair.

 

 

 

Diverse soorten vruchtenthee om online te kopen

Bij Villa Servies hebben we diverse soorten vruchtenthee die u zowel online als in onze winkel kunt kopen. Wij hebben onder andere een hennep gojiberry vruchtenthee met een geweldige combinatie van superfruit en superkruid en een Bora Bora vruchtenthee met exotische ingrediënten. Om meer te weten te komen over onze theesoorten, kunt u ons altijd om meer informatie vragen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van thee en servies helpen we u graag op weg.

 

Bestel vruchtenthee online of kom proeven in onze winkel

Wilt u vruchtenthee kopen, zoals een mangothee? Of gaat u liever voor een pakket met seizoensthee? Bij Villa Servies is het allemaal mogelijk. U bestelt de vruchtenthee eenvoudig online, waarna de bestelling binnen één à twee dagen bij u bezorgd wordt. Wilt u de thee liever eerst uitproberen? Kom dan langs in onze winkel in Voorburg en ervaar de verschillende theesoorten uit ons assortiment!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst