Vruchtenthee

Als u vruchtenthee, zoals mangothee, wilt kopen bij een specialist, hebben wij bij Villa Servies diverse theesoorten voor u beschikbaar. Met onze passie en liefde voor thee hebben we door de jaren heen een uitgebreid assortiment ontwikkeld met thee van hoogwaardige kwaliteit. Binnen dit assortiment zijn vruchtentheeën door de verfrissende smaak zeer populair.

 

 

 

Diverse soorten vruchtenthee om online te kopen

Bij Villa Servies hebben we diverse soorten vruchtenthee die u zowel online als in onze winkel in Voorburg kunt kopen. Wij hebben onder andere een hennep gojiberry vruchtenthee met een geweldige combinatie van superfruit en superkruid en een Bora Bora vruchtenthee met exotische ingrediënten. Om meer te weten te komen over onze theesoorten, kunt u ons altijd om meer informatie vragen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van thee en bijbehorend servies helpen we u graag op weg. Zo hebben wij mooi servies van Aulica.

Heerlijke mangothee om van te genieten

Bij ons kunt u diverse soorten vruchtenthee, zoals mangothee, kopen. Zo hebben wij een zwarte thee met mango en zonnebloembloesems. De combinatie van deze vrucht met de kruidige China-Ceylon-mix geeft een fantastische smaaksensatie. Daarnaast hebben we een groene thee uit China met een mix van cactus, ananas en mango.

Bestel vruchtenthee online of kom proeven in onze winkel

Wilt u vruchtenthee kopen, zoals mangothee? Of gaat u liever voor een pakket met seizoensthee? Bij Villa Servies is het allemaal mogelijk. U kunt de diverse soorten thee, zoals mangothee, Feng Shui thee of andere thee eenvoudig online kopen, waarna de bestelling binnen één à twee dagen bij u bezorgd wordt. Wilt u voor het kopen van de vruchtenthee of mangothee, deze liever eerst uitproberen? Kom dan naar onze winkel in Voorburg en ervaar de verschillende theesoorten uit ons assortiment!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst