Wedgwood

Originele Wedgwood producten zoals Wedgwood Stratford servies

Houdt u van antiek servies, dan moet u zeker eens onze producten van Wedgwood, waaronder het Wedgwood Stratford en Briar Rose servies, bekijken! In onze webshop kunt u divers servies uit verschillende collecties van Wedgwood kopen, denk aan de Windsor, Conway, Briar Rose en Stratford serie.

 

 

 

Ons aanbod aan Wedgwood Stratford servies

De Stratford serie is, net als de Briar Rose, één van de verschillende collecties van het bekende Wedgwood servies uit Engeland. Het servies uit de Stratford serie heeft op alle producten de traditionele bewerkte rand zoals u deze kent van Wedgwood. Wat deze collectie typeert, is de groene botanische randdecoratie. Al het servies wat wij verkopen uit de Wedgwood Stratford en Briar Rose serie, waaronder borden, schalen, potten en kop-en-schotels, is gemaakt van aardewerk.

Onze verschillende producten van het Wedgwood Conway servies

Ook van de Wedgwood Conway serie vindt u bij Villa Servies verschillende producten. Denk aan borden, kommen, schalen en diverse maten kop-en-schotels. In deze serie ziet u uiteraard de bewerkte rand terug, maar ook zijn de producten voorzien van een prachtig gekleurde bloemenprint. Alle producten in ons assortiment aan Wedgwood Conway servies zijn gemaakt van aardewerk.

Wedgwood Windsor servies kopen

Naast het servies uit de Wedgwood Conway, Briar Rose en Stratford series, kunt u bij ons ook de serie Windsor kopen. Deze serie is een van de meeste neutrale uit onze collectie nostalgisch servies en bevat alleen de traditionele bewerkte rand. Verder is het Wedgwood Windsor servies dat u bij ons kunt kopen egaal, wat deze collectie vaatwasser- en magnetronbestendig maakt.

Koop uw nieuwe servies online of in onze winkel

Besluit u om het Wedgwood Windsor servies te kopen? Gaat u voor het Wedgwood Conway, Briar Rose of Stratford servies? Of combineert u de verschillende collecties? De keuze is geheel aan u. Bovendien vindt u bij ons nog meer antiek servies, zoals dat van Villeroy & Boch en Royal Albert. Als u een keuze heeft gemaakt uit onze uitgebreide collectie, bestelt u de producten eenvoudig online via onze webshop. Hierbij profiteert u te allen tijde van snelle levering en is dit zelfs gratis indien u meer dan € 35,- besteedt. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Voorburg om uzelf aan al ons mooie servies te vergapen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst