Gele Thee

Bent u fan van gele thee en wilt u deze online bestellen? Bij Villa Servies bieden we diverse theesoorten aan, waaronder de Huang Ya gele thee uit China. Wilt u deze thee graag uitproberen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Voorburg.

 

De productie van de Huang Ya gele thee uit China

De Huang Ya thee uit China is een gele thee die in eerste instantie licht wordt geroosterd in een wok. Hierdoor worden de enzymen vernietigd. Na het roosteren worden de bladen in doeken gewikkeld om enkele uren te drogen. Wanneer de bladeren de juiste rijpheidsgraad hebben, is de thee klaar voor gebruik. U zult verrast zijn door de unieke smaak van deze Aziatische thee. Dankzij de gele tips geniet u van de heerlijke combinatie van zoet en pittig. Wilt u naast gele thee ook nog andere theesoorten kopen? In onze webshop en winkel kunt u onder andere een seizoenstheepakket of vruchtenthee bestellen.

Proef deze heerlijke thee in onze winkel

Wilt u de gele thee eerst een keer proeven voordat u deze thee online bestelt? Kom dan naar onze winkel in Voorburg en laat u verrassen door de heerlijke zoetpittige smaak. Bevalt de smaak? Neem de thee dan meteen mee vanuit de winkel of bestel deze eenvoudig en snel online.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst