Gele Thee

Bent u fan van gele thee en wilt u deze online bestellen? Bij Villa Servies bieden wij diverse theesoorten aan, waaronder de Huang Ya gele thee uit China. Wilt u deze thee uitproberen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Voorburg.

 

 

 

De productie van de Huang Ya gele thee uit China

De Huang Ya thee uit China is een gele thee die in eerste instantie licht wordt geroosterd in een wok. Hiermee worden de enzymen vernietigd. Na het roosteren worden de bladen in doeken gewikkeld om enkele uren te drogen. Wanneer de bladeren de juiste rijpheidsgraad hebben, is de thee klaar voor gebruik. U zult verrast zijn door de unieke smaak van deze Chinese thee. Het is een soort combinatie van zoet en pittig, te danken aan de gele tips. Wilt u naast gele thee nog andere theesoorten kopen, bijvoorbeeld jasmijnthee of vruchtenthee? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek.

 

Kom deze thee proeven in onze winkel

Wilt u de gele thee eerst een keer proeven voordat u deze thee online bestelt? Kom dan langs in onze winkel in Voorburg en laat u verrassen door de heerlijke zoetpittige smaak. Bevalt het? Dan koopt u de thee meteen in de winkel of bestelt u deze later online.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst