Royal Albert

Bij Villa Servies kunt u Royal Albert servies kopen. Royal Albert is een van de bekendste merken op het gebied van serviesgoed. In onze webshop vindt u diverse kopjes en schoteltjes van dit wereldberoemde merk. Daarnaast hebben wij ook een winkel in Voorburg waar u ook van harte welkom bent om ons assortiment te ontdekken. Het servies en serviesgoed van Royal Albert kunt u online en in onze fysieke winkel kopen.

Sierlijk en stijlvol Royal Albert servies kopen in onze webshop

Het Royal Albert servies dat u bij ons online kunt kopen, is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig porselein en staat bekend als ware klassieker op het gebied serviesgoed. Het servies is gedecoreerd met mooie, delicate bloemen in combinatie met opvallende kleuren. Tevens bevat het servies een gouden randje om nog mooier te maken. Ook komen typisch Engelse vormen terug in het servies. Op deze pagina vindt u al het soort servies en serviesgoed van het merk Royal Albert dat u op dit moment bij ons kunt kopen. Denkt u aan diverse wereldberoemde decors, zoals Lady Hamilton, Sweet Violets en Lavender Rose. In onze webshop en winkel in Voorburg vindt u ook nog servies diverse andere bekende en onbekende merken, zoals:

Bekijk ons aanbod online of bezoek de winkel

U kunt ons Royal Albert servies op twee manieren kopen. De eerste mogelijkheid is het online bestellen van het servies. Bij een bestelling van boven de € 35,- profiteert u van onze snelle levering en gratis verzending. De tweede manier is om een bezoek te brengen aan onze winkel, waar u het serviesgoed van Royal Albert van alle andere merken van dichtbij kunt bekijken. Dankzij ons ruime assortiment vindt u zeker het perfecte servies!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst