Rooibosthee

Rooibosthee is een van de bekendste theesoorten en kunt u dan ook in vele soorten en smaken kopen bij Villa Servies. Deze kruidenthee is afkomstig van een plant die van oorsprong alleen in Zuid-Afrika groeit. Inmiddels is rooibos in Nederland een populaire thee en kan deze soort eigenlijk niet ontbreken in een theedoosje.

 

 

 

Rooibosthee of een van onze andere theesoorten online kopen

Bij Villa Servies, specialist in thee en servies, kunt u rooibosthee eenvoudig online kopen. Deze kenmerkende rode thee wordt gezien als een van de gezondere theesoorten en is bovendien erg lekker. Bij Villa Servies hebben we diverse soorten rooibosthee in ons assortiment, waaronder gingerbread, salty caramel, rum truffle en lemon/vanilla. Met al deze smaken vindt u altijd wel een rooibosthee die naar uw wens is. Bekijk daarnaast ook eens onze leuke accessoires voor theeliefhebbers, zoals onze theeblikken.

 

Bekijk het ruime assortiment aan rooibosthee

Wilt u rooibosthee of andere theesoorten kopen bij Villa Servies? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en bestel uw favoriete thee direct online. Wilt u liever eerst even proeven voordat u thee online koopt? Kom dan langs in onze winkel in Voorburg, waar u een ruime collectie aan servies en thee vindt. Ons personeel staat daar graag voor u klaar.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst