Krautheim

Wilt u authentiek Krautheim servies kopen? Bij Villa Servies, dé online servieswinkel, vindt u verschillende varianten van dit antieke servies. U kunt het Krautheim servies direct online kopen of eerst in onze vestiging in Voorburg komen bekijken.

 

 

 

Origineel Krautheim servies kopen in onze webshop of winkel

Het antieke Krautheim servies is nog slechts in enkele winkels te kopen en onze winkel in Voorburg is er daar een van! Het Krautheim servies is niet voor niets nog steeds in de omloop; het is namelijk prachtig. De subtiele botanische prints op crèmekleurig porselein met een gouden randje maken dit een servies dat liefhebbers van antiek moeten hebben. Bij ons vindt u verschillende schalen en enkele borden en kommen van dit merk.

 

Plaats online een bestelling of bezoek ons

Bekijk het actuele aanbod aan Krautheim servies en plaats direct uw bestelling als er een product naar wens bij zit. Wilt u meer nostalgisch servies ontdekken? Kijk dan nog rustig even rond op onze website. Hoeft uw servies niet nostalgisch te zijn maar vooral kleurrijk? Dan is wellicht het servies van Picobella geschikt voor u. Welk servies u ook besluit te kopen, wij zorgen er voor dat uw bestelling binnen enkele dagen al geleverd wordt. Bij besteding van ten minste € 50,- is de levering bovendien geheel gratis! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om het Krautheim of ander servies in onze winkel te kopen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst